miercuri, 19 noiembrie 2008

Conferinta de presa: Singur acasa

Asociatia Alternative Sociale organizeaza o conferinta de presa cu ocazia incheierii concursului national de fotografie cu tema Singur acasa! Probleme ale copiilor care au parintii plecati la munca in strainatate. In cadrul acestui eveniment va avea loc premierea castigatorilor concursului si deschiderea vernisajului. Cele mai bune 20 de fotografii din concurs participa la expozitia SINGUR ACASA!

Acest eveniment va fi sustinut de d-nul Catalin LUCA - directorul executiv al Asociatiei Alternative Sociale - , d-na Izabella POPA - reprezentanta a Biroului International al Muncii, unul din finantatorii Asociatiei Alternative Sociale - si castigatorii concursului

Evenimentul va avea loc maine (joi, 20 octombrie 2008), la ora 13:00, la Julius Mall din Iasi, etajul 2 - langa scarile rulante, corpul nou de cladire.

Concursul national de fotografie cu tema Singur acasa! Probleme ale copiilor care au parintii plecati la munca in strainatate face parte din programul SINGUR ACASA, demarat de Asociatia Alternative Sociale, in 2005 si continua proiectele derulate in scopul protectiei drepturilor copilului cu parintii plecati la munca in strainatate.

v. singuracasa

Niciun comentariu: